Wij maakten ons veel zorgen over complicaties bij de bevalling

Beste Malua, nogmaals dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt bij de geboorte van onze zoon. Vanaf het eerste moment dat we kennis maakten met elkaar, voelden we jouw steun, geduld en vertrouwen.

Wij maakten ons veel zorgen over mogelijke complicaties bij de bevalling en jij wist die zorgen voor een heel groot deel weg te nemen. Jouw steun in de bevallingskamer in het ziekenhuis hebben wij enorm gewaardeerd.

Door jouw ervaring wist je de verpleegkundigen en gynaecoloog op de juiste manier te benaderen en was er een goede samenwerking op de verloskamer.  Ook de foto’s die je nam vlak na de bevalling en het prachtige verhaal dat je erbij geschreven hebt in de album hebben we geweldig gevonden; van onschatbare waarde voor ons.

Onze zoon is 4 maanden oud nu en we kunnen nog steeds niet geloven hoe ontzettend blij we met hem zijn. Nogmaals dank voor jouw begeleiding in de hele periode rondom de bevalling. We kunnen andere stellen absoluut aanraden om jou te betrekken bij deze grootse gebeurtenis.

Vriendelijke groeten,
Yuliya en Pieter.

If a doula were a drug, it would be unethical not to use it. 

~ John H. Kennell, MD

Overweeg je een doula?  Ik ben er graag voor jullie.

Je kan je hier aanmelden voor een vrijblijvend welkomstgesprek.
Hoe eerder je je meldt, des te meer kans dat ik nog beschikbaar ben.